Mini Patent Verfroller Mixset Groot # mpv 4

mpv 4
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Grote mix set met 3 maten Teflonschuim rollertjes
Speciaal ontworpen om te verven,te lijmen,inkten uit te rollen,enz enz

U maakt ze in 10 seconden weer schoon en droog voor het volgende klusje omdat de verf alleen aan de buitenkant zit ( Gesloten cel ) en niet er in, en ze gaan lang mee. Schoonmaken van het verfrollertje

Geen strepen en luchtbelletjes in uw werk.

Bestendig tegen Water, Aceton, Thinner, Terpentine, enz enz

Inhoud.

2 Houders voor alle maten.

10 Teflonschuim verfrollertjes 19 x 9 mm

10 Teflonschuim verfrollertjes 29 x 14 mm

10 Teflonschuim verfrollertjes 45 x 14 mm

3 losse magnetische asjes.

3 Gaasje voor in uw schoonmaakpotje.

PS. Al onze rollers worden stuk voor stuk met de hand gemaakt, met dit speciale schuim kunnen ze helaas niet in een machine in massa geproduceerd worden, daarom is het altijd mogelijk dat er in de opgegeven maten een verschil kan zitten van paar mm, er is er dan ook geen één het zelfde.

Schoonmaken van het miniverfrollertje.

Uw miniverfrollertje is in 10 seconden weer helemaal schoon en droog als u de volgende stappen op de juiste manier toepast.

Stap 1
Neem een leeg potje waar bijvoorbeeld groenten of appelmoes in heeft gezeten en maakt dit potje heel goed schoon. Bij voorkeur adviseren wij een potje van Hak waar een inhoud van 680 gram in heeft gezeten. Bewaar ook het dekseltje goed deze kan handig zijn om het potje weer te sluiten.

Stap 2
Stop het gaasje die bij uw miniverfrollertjes startset is bijgeleverd in het potje en vul het potje voor één derde deel met water, terpentine of ander oplosmiddel. Voor verf op waterbasis kunt u water of terpentine gebruiken, voor verf op terpentine basis gebruikt u terpentine. Voor overige verfsoorten raadpleeg het etiket van de fabrikant voor het juiste oplosmiddel.Wat mijn ervaring voor het beste schoonmaakmiddel is voor watergedragen verven is tweederde water, één derde terpentine, 6 druppeltjes afwasmiddel.

Stap 3
Na het schilderen met uw miniverfrollertje rolt u het verfrollertje ongeveer 10 seconden zeer snel heen en weer over het gaasje in het potje. Het verfrollertje is schoon zodra de blauwe kleur van het rollertje weer helemaal zichtbaar is.

Stap 4
Haal uw miniverfrollertje uit het potje en rol deze goed droog over een stukje keuken papier. Het verfrollertje is nu schoon, droog en gebruiksklaar voor de volgende kleur verf of een andere klus.