Miniaturen en Acc.

Na het bouwen, afwerken, stofferen en meubileren van het huis begint hier voor velen het grote feest. Op deze Miniaturen afdeling van Anita's Poppenhuis kun je heerlijk snuffelen naar spulletjes die je denkt nodig te hebben om het huis levendig te maken.

Onder het motto "niets moet, alles mag" kun je elke kamer van het huis geheel naar eigen smaak van details voorzien waarmee het dubben begint. Komen er wat boeken en een krant op de salontafel te liggen of zijn de boekenkast en de krantenbak de meer geëigende plaatsen. Is de keuken volop in gebruik met pannen op het vuur, een keukenmachine en afwas op het aanrecht, een boodschappentas met groente op tafel of is alles keurig opgeruimd met alle pannetjes keurig naast elkaar op de pannenplank. Ziet de tienerkamer er uit alsof er een wervelwind doorheen geraasd is of ....... Je kunt eindeloos variëren en ben je er op een gegeven moment dan toch op uitgekeken doe je het weer eens helemaal anders.

Miniaturen verzamelaars kunnen het van een andere kant bekijken en een winkeltje bouwen om de collectie in ten toon te stellen. Te denken valt aan een thema winkel met bloemen, gebak, kruidenierswaren, kleding etc. waarin je collectie waarschijnlijk beter tot zijn recht komt dan op de glasplaat in de vitrinekast of in de letterbak.