Portokosten

Onze post wordt verzorgd door Post.nl of GLS waarvoor wij u een deel van de kosten (€7,25) in rekening brengen bij een aankoopbedrag beneden € 100,00. Boven dit aankoopbedrag is de levering binnen Nederland gratis, naar Belgie en Duitsland berekenen we €4,95. Het programma berekent dit voor u. "Pakje gemak" is als optie toe te voegen op de "Mandje" pagina.

Bestellingen op de Anita's Poppenhuis, Modelbouw Krikke sites kunnen voor verzending samengevoegd worden om portokosten te besparen.
Selecteer bij uw eerste order de gewenste verzendmethode: "Standaard- Per Post" of "Pakje gemak".

Bij een tweede bestelling in een andere Krikke Shop kiest u in het menu: "Combinatieorder" om ons te laten weten dat bestellingen samengevoegd moeten worden. De hier berekende portokosten worden aan u teruggestort.

Ook voor het geval dat het aankoopbedrag van meerdere orders (excl. porto) hoger uitvalt dan de franco grens van € 100,00 wordt de dan eventueel ten onrechte in rekening gebrachte porto automatisch teruggestort/teruggestuurd.

Zo mogelijk worden kleine artikelen per briefpost verstuurd. Teveel betaalde portokosten worden op uw rekening teruggestort.